Klimaatsystemen

Hybride systeem met een lucht/water warmtepomp

In de hybride opstelling werken de warmtepomp en de cv-ketel samen om uw woning zo comfortbal en energiezuinig mogelijk te verwarmen. In deze opstelling verwarmt de warmtepomp het grootste gedeelte van het jaar de woning en de cv-ketel zorgt voor het warme tapwater (bijvoorbeeld voor het douchen). Wanneer het buiten te koud is en uw woning veel warmte vraagt, of als het rendabeler is om uw woning met gas te verwarmen, dan zal de cv-ketel bijspringen en het verwarmen van de woning overnemen.

De opstelling bestaat in ieder geval uit een:

  • Lucht/water warmtepomp. Bijvoorbeeld Vincent
  • Cv-ketel

Gebruikersinformatie over de hybride opstelling met Vincent.

Op de website van Itho Daalderop is alle informatie over de warmtepomp terug te vinden. Kijk op de website bij “documentatie en downloads“. Hier vindt u onder het tabje bewoners informatie altijd de meest recente informatie over de warmtepomp.

All-electric systeem met lucht/water warmtepomp

In een all-electric opstelling wordt er geen gebruik gemaakt van gas, alleen van elektriciteit. Dit is heel energiezuinig en duurzaam.

De warmtepomp zorgt zowel voor het verwarmen van de woning als voor het warme tapwater. Het warme tapwater wordt opgeslagen in het voorraadvat.

Uw opstelling bestaat in ieder geval uit een:

  • Lucht/water warmtepomp bijvoorbeeld Vincent Combi
  • Voorraadvat warm water

    Gebruikersinformatie over de all-electric opstelling met Vincent.

    Op de website van Itho Daalderop is alle informatie over de warmtepomp terug te vinden. Kijk op de website bij “documentatie en downloads” hier vindt u onder het tabje bewoners informatie altijd de meest recente informatie over de warmtepomp.