Over ons

Trans-id is gespecialiseerd in de energietransitie met klimaatoplossingen voor de bestaande bouw. Wij begrijpen dat de overgang naar duurzame energie een grote uitdaging is en dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat. Daarom bieden wij 3 gestandaardiseerde klimaatoplossingen die simpel aan te passen zijn naar uw woningbezit en energiebehoeften.

Wij geloven in de kracht van duurzame oplossingen en de impact die ze hebben op de wereld om ons heen. Daarom is ons doel om bij te dragen aan een CO2-neutrale omgeving. Om dit te bereiken, bieden wij oplossingen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de bewoner / huurder. Door energie te besparen en CO2-uitstoot te verminderen, besparen zij aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten en tegelijkertijd dragen de woningen bij aan een betere en duurzame toekomst.

Om de kosten van uw initiële investering te verlagen, sturen we aan op gestandaardiseerde klimaatoplossingen, deze oplossingen omvatten onder andere warmtepompen gecombineerd met ventilatie en PV-systemen. Warmtepompen zijn een uitstekende manier om woningen en gebouwen op een energiezuinige manier te verwarmen en te koelen. Ze halen warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruiken deze om de woning te verwarmen. Met slimme ventilatieoplossingen zorgen we direct voor een comfortabel binnenklimaat die bovendien ook extra CO2-uitstoot reduceert. Om ervoor te zorgen dat een groot deel van het energieverbruik door de woning zelf opgewekt wordt, plaatsen we PV-panelen.

Wij begrijpen dat een project veel tijd en werk kan vergen. Daarom bieden wij ontzorging aan en nemen we het hele proces van ontwerp tot installatie en onderhoud voor onze rekening. Wij hebben een eigen realisatieafdeling om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en binnen de gestelde deadlines wordt afgerond. Bovendien hebben wij een bewonerscommunicatie-afdeling die ervoor zorgt dat uw bewoners op het juiste moment van de juiste informatie worden voorzien. Om u te verzekeren dat uw klimaatoplossing werkt zoals het is bedacht, kunt u gebruik maken van onze monitoringdiensten. Daarnaast bieden wij prestatiegaranties, omdat wij achter onze producten en diensten staan en een 100% tevredenheid nastreven.

“De verduurzaming van de bestaande bouw is een enorme opgave. Bij Trans-id werken we elke dag keihard om onze concepten te verbeteren en betaalbaar te houden. Met de producten van Itho Daalderop hebben we praktisch voor elke woning een passende oplossing.”

Stephan Stoffer – Commercieel Manager

FC-CFL-ID-KG-Tid

Wilt u graag in contact komen met een planontwikkelaar?

Duurzaamheidsverslag 2022

Een comfortabeler, gezonder en energiezuiniger binnenklimaat voor iedereen. We scheppen alle voorwaarden om het te bereiken. Met volledig energieneutraal wonen niet als stip op de horizon maar vandaag al binnen handbereik.

Bij Climate for life, waar Trans-id onderdeel van uitmaakt, is onze hele organisatie ingericht op dit hogere doel. Voor onszelf én voor de wereld van morgen.

Duurzaamheid zit bij Climate for life in ons DNA. Lees hier meer over in ons duurzaamheidsverslag 2022.